Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii

Termeni si conditii


INFORMATII GENERALE

Website-ul www. GiftTarget este proprietatea Brother to Brother Advertising in calitate de vanzator.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre vanzator catre cumparator prin intermediul magazinului online. Inainte de a comanda produse pe acest website sau prin intermediul numarului de telefon, te rugam sa citesti in integralitate termenii si conditiile care detaliaza toate aspectele privind drepturile si obligatiile dvs si ale noastre, privind comanda, livrarea, returul si costurile aferente.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. Din acest motiv, comenzile vor fi confirmate, inainte de livrarea efectiva a produselor.

VanzatorBrother to Brother Advertising, prin website-ul GiftTarget , având sediul social in Bucuresti, str. Dealul Tugulea 24-30, Bl 16, sc 1 ap 17, J40/15477/2013 CUI RO32595276.

Cumparator – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o comandă

Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate


Favorite – sectiune din cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze liste cu bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a bunurilor si serviciilor prin primirea de comunicari comerciale din partea acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, email sau telefonic intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv bunurile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contractul de vânzare la distanta (conform OUG 34/2014) reprezinta orice contract încheiat între profesionist şi consumator fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul (confirmarea acceptării comenzii de catre profesionist), în temeiul căruia profesionistul se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul se angajează să plătească preţul acestora. In intelesul acestui act normativ prin notiunea de contract se intelege orice achizitie de bunuri de pe acest site.

 

CUM COMAND?

Pentru a comanda online pe site-ul nostru, apasa butonul „adauga in cos”, ulterior poti verifica produsele pe care le-ai selectat, avand optiunea sa-ti continui cumparaturile sau sa treci direct la facturare.

De asemenea poti cere detalii sau informatii la numarul de telefon +40747 10 70 70. Comenzile efectuate vor fi verificate de catre reprezentantii societatii dupa care veti primi o confirmare a comenzii.

 

PRETUL SI STOCUL PRODUSELOR

Preturile si stocul produselor sunt actualizate periodic. Ca modalitati de plata acceptam plata cu cardul sau plata in momentul primirii coletului (ramburs)

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre Brother to Brother Advertisingsau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

CONDIȚII DE LIVRARE

Termenul executie si livrare a produselor este in mod curent de cca 4-6 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii dumneavoastra, in functie de curierul solicitat, cu exceptia unor situatii exceptionale generate de situatii de urgența majoră precum: condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, sau campanii de reduceri masive de tip „Black Friday” care pot produce la decalaje ale intervalului de livrare. In aceste situatii, termenul de livrare poate fi mai mare, insa nu va depasi termenul maxim de livrare de 30 zile conform OUG 34/2014. In cazul aparitiei unor astfel de situatii, o sa va anuntam cu privire la termenul de livrare specific.

Costul standard de livrare este 20 lei pe teritoriul Romaniei in raza de acoperire a curierilor. In cazul in care doriti livrarea intr-o locatie diferita, ce depaseste aria de acoperire standard pretul de transport este calculat in functie de kilometri suplimentari. Inainte de confirmarea comenzii vi se va comunica pretul de transport exact. Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 2-3 zile, după care revin la Expeditor.

RETURNAREA PRODUSELOR

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligati sa ne oferiti informatii cu privire la decizia dvs de retragere din contract. In acest scop ne puteti contacta pe email sau telefonic
unde va puteti exprima decizia de retragere din contract specificand produsele achizitionate .

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Avem posibilitatea legala de a amana rambursarea platii pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii

 Costul direct legat de returnarea produselor (transport curier) este in responsabilitatea dvs legala si va fi achitata de dvs.


Exceptii de la retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retur produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de catre dvs ca si consumator sau personalizate în mod clar dupa specificatiile dvs.

 
In calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
- contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Site-ul www.gifttarget.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul nostru intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata in link-ul de mai jos

 

 

Produsele se pot returna in urmatoarele cazuri:

  • Produsele prezinta deteriorari sau defecte de fabricatie
  • Produsele au fost livrate sau facturate gresit
  • Produsele au alte specificatii decat cele prezentate pe site sau cele comandate de dvs.


 

Transferarea riscullui

Livrarea produselor catre dvs cade in responsabilitatea noastra. În cazul contractelor în care societatea noastra livrează produsele către dvs (inclusiv prin intermediul unui societati de curierat), riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat abia în momentul în care dvs sau o parte terţă desemnată de dvs, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

In cazul returnarii produsului, riscul va este transferat in cazul exercitarii dreptului de retragere din contract, în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către dvs să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către societatea noastra, fără a aduce atingere drepturilor dvs faţă de transportator.

 

FORȚA MAJORĂ

 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

GARANȚII

 

Toate produsele vandute pe pe acest site, sunt produse noi, insotite de acte fiscale si se incadreaza in cerintele privind garantiile. Garantia legala de conformitate respecta prevederile Legii 449/2003 actualizata (r) si OG 21/1992, (r2) si este valabila pentru clientii persoane fizice. Asigurarea garantiei se face de catre societatea noastra in calitate de vanzator. Durata medie de utilizare si termenul de garantie a acestor produse este de 30 zile de la data achizitionarii.

Termenul de remediere a deficientelor este de 14 zile calendaristice din momentul intrarii in posesia noastra a produsului reclamat. Garantia se ofera dupa constatarea deficientelor. Aceste operatiuni sunt gratuite. Pentru aceasta este necesara predarea produsului in magazin impreuna cu bonul fiscal/factura ce dovedeste achizitia. Denumirea produsului, pretul, data cumpararii, adresa se gasesc pe documentele fiscale si acestea reprezinta date esentiale de care societatea noastra are nevoie pentru solutionarea oricaror reclamatii ulterioare.

Modalitatile de asigurare a garantiei sunt: reparare, inlocuire sau restituire contravaloare produs (in aceasta ordine). Aducerea la conformitate a produsului in termenul de garantie se realizeaza in primul rand prin reparare, apoi prin inlocuire si ulterior prin returnarea contravalorii produsului, daca aceasta din urma nu este disproportionata si daca celelelte masuri reparatorii nu au putut fi realizate,

Pentru a beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie, insotit de factura de achizitie (copie)/bonul fiscal al produsului. Garantia se acorda numai pentru defectele aparute in conditiile exploatarii normale conform destinatiei produsului.

Garantia se pierde daca produsele nu au fost folosite conform instructiunilor de intretinere specificate pe eticheta produsului (pictograme si simboluri), daca a fost taiata eticheta interioara a produsului, daca a avut loc deteriorarea mecanica, termica sau plastica, modificarea datelor de pe certificatul de garantie, neprezentarea bonului fiscal si a certificatului de garantie. Vă recomandam să consultaţi pictogramele de pe eticheta interioara a produsului si sa respectati recomandarile!

Compoziţia, instrucţiunile de îngrijire şi pictogramele ce conţin instrucţiuni de spalare, inalbire, uscare, stoarcere, curatare chimica pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi. Îmbrăcămintea trebuie spălată sau curăţată conform instrucţiunilor de pe eticheta din interior. Societatea noastra nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Termeni speciali

Facem toate eforturile pentru afisarea reala si corecta a imaginilor, insa in functie de calibrarea si rezolutia fiecarui monitor exista posibilitatea ca acestea sa fie diferite fata de produsul in original.

Promotiile nu se cumuleaza cu alte promotii sau discounturi.

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici

gifttarget.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.